Tossut

19.08.2012 - 6:00 / kalapenaali.




2 vastausta - “Tossut”

  1. Mia Kirjoittaa:

    Tossunostalgia <3 Viime keväänä protukoulutuksissa oli hauskaa, kun monet (uusi)appari-ikäiset koulutettavat opiskelivat Torkkelissa ja sielläkin kuuli Torkkelijuttuja. Tai saati sit kun tiimissä oli kaksi ex-tossua ja yksi nykyinen :D Ja leiriläisissä aika monia, joita kiinnostaa Torkkeliin hakeutuminen.

    Pieni maailmanpallo ja pientä lamppua tuijottava Katri, joka on kovin ilmeikäs :3 (Btw vähän kuin Turussa: "Kato valoon!" "AUUUTS!")

    Ihan hyvä huomio toisesta asteesta :D Ja etenkin lukioista. Vaik toisaalta onhan kuvislukioita muitakin (fakta, jonka meinaan monesti unohtaa xD) ja kuvislinjoja varsinkin on enemmänkin.

  2. kalapenaali Kirjoittaa:

    Kaikkialta tursuaa tossuja. Meidän tämän kesän feissaustiimissä oli kans aika moni Torkkelin käynyt.

    Se Emman kattolamppu on vaan niin lumoava! Silmät vaan palaa :”D

    Kuvislukioista olen kyllä tietoinen, mutta Torkkeli on kuulemani mukaan niistä ainut, jossa voi heittää kursseja pois kuviskurssien tieltä. Pari linjalaista oli kuvislukiossa, ja kuulemma koko lukiossa oli tarjolla vaan n. 12 kuviskurssia kokonaisuudessaan. Tuntuu vaan aika vähältä. Sittenkun miettii niin opistothan on myös toiseen asteen koulutuksia, mutta ne vaan on yleensä sit maksullisia…

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus